Gepost door: richardwentzel | 18 november 2013

Way Of Nature – Winterversie!

The Way Of Nature – Winterversie! Wanneer heb jij voor het laatst stil gestaan in de natuur? Letterlijk en figuurlijk bedoel ik? Echt stilstaan? Even een keer niet met je voeten op beton, even geen brandjes blussen of voldoen aan de verwachtingen van anderen? Even terug naar je ‘roots’? Het mag best even. 

Grote namen gingen je voor, zoals Peter Senge, Otto Scharmer, Joseph Jaworski en Brian Arthur. Allen stonden heel even stil om daarna met grote kracht verder te gaan. Ze deden dit via ‘de weg van de natuur’, of The Way Of Nature. Dit gedachtengoed, vormgegeven door John P. Milton, hielp hen via eeuwenoude tradities en de eenvoud van o.a. het ‘alleen zijn’ dichter bij zichzelf, en daarmee tot hun bron te komen. Laat je inspireren door en met de natuur!

We hebben een ééndaagse workshop om kennis te maken met The Way Of Nature – en daarmee ook weer een beetje met jezelf ;-). Op 19 december hebben we de ‘Winterversie’. Dat wil zeggen dat je warme kleren aan moet trekken, want de natuur… is buiten! Als de kosten een probleem zijn, laat het dan even weten – we vinden vast een oplossing.

Voor meer informatie: http://www.wayofnature.nl/events/1-daagse-workshop-natural-renewal-19-december-2013/


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

<span>%d</span> bloggers liken dit: