Gepost door: richardwentzel | 15 maart 2015

Laat maar vallen…

Vraagje. Waarschijnlijk kun je hem niet zelf beantwoorden, dus delen kan helpen..

Zomaar een zondagmiddag langs de N224 van Renswoude richting Veenendaal. Samen met mijn zoon van 6 fiets ik richting opa en oma en als we dit zien liggen vraagt hij me: “Papa, waarom ligt dit hier?”. Ik moet hem het antwoord schuldig blijven. Ik heb werkelijk geen idee.

Het raakt me, want het is net een onderwerp waar ik voor mezelf een project van heb gemaakt en wat me bezig houdt: Hoe krijgen we het voor elkaar dat mensen afval in de vuilnisbak gooien en niet op straat? Daarvoor wil ik eerst wZwerfafvaleten wat de goede reden is waarom mensen het wél op deze manier doen. En die is er, anders zou het er niet liggen. Ik kan ik er alleen maar over speculeren en dat is nu net niet de bedoeling. Ik wil oprecht weten welke positieve behoefte wordt ingevuld door afval op straat te gooien (het gaat niet alleen om McDonalds-resten). Ik verwacht dat er meerdere goede redenen zijn, ik wil ze allemaal weten..

Concreet is de vraag: Welke positieve behoefte wordt ingevuld door het op straat gooien van afval? Voorbeelden zijn: “een schone auto” of “erbij willen horen” etc.

Ik ben benieuwd of dit bericht mensen bereikt die afval op straat gooien en dat zij me willen helpen met mijn project. Reacties mogen ook via mail: r.wentzel@theneedsconnection.nl

“Ik ga daar eens goed over nadenken.” Zei ik tegen mijn zoon. We fietsten verder, waarbij het alweer snel ging over Minecraft en de Enderman, whatever that may be. Het schijnt dat hij kan teleporteren. Is ook een oplossing . 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

<span>%d</span> bloggers liken dit: