Over mij

Sinds 1996 ben ik bezig met de ontwikkeling van mensen en organisaties. Zelfstandig en daarnaast middels mijn verbondheid met de Caesar Groep en mijn verantwoordelijkheid voor de Caesar Academy en de TOC Academy. Mij zelfstandige status heeft sinds kort ook een naam: The Needs Connection.

Met mijn ervaring als Software Engineer, Manager Operations en Business Unit Manager heb ik een sterke band met de praktijk, wat mij betreft een randvoorwaarde om succesvol te zijn als professional in persoonlijke- en organisatieontwikkeling.

Vanaf 2001 staat de ontwikkeling van mensen en organisaties voorop. Sinds die tijd ben ik coach en facilitator en begeleid ik individuen en (management)teams bij het ontwikkelen van hun eigen potentieel en dat van de organisatie. Problemen in processen én bij (groepen) mensen pak ik bij de kern aan. Ik geloof in de kracht van zowel IQ, EQ als SQ.  Het ‘leven’ van een missie kan alleen als er geen concessies worden gedaan aan ieders kernwaarden. Authenticiteit is hierbij de sleutel voor ons succes.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en het European Mentoring and Coaching Council.

Opleidingen: Afgestudeerd als Commercieel Ingenieur, gedegen Coachopleiding en Hoofdopleiding Bedrijfskunde van het IBO. Januari 2012: een Sacred Passage in Mexico o.l.v. John P. Milton.

Neem gerust contact met me op wanneer u denkt dat ik u kan helpen om veranderingen bij mensen, teams, afdelingen of organisaties voor elkaar te krijgen.  Mail: r.wentzel@theneedsconnection.nl. Ik werk bij voorkeur middels Waardebepaling Achteraf, dus u bepaalt na oplevering zelf wat het waard is! Als u zich hierbij oncomfortabel voelt is uiteraard een traditionele vorm van beloning ook mogelijk. Meer informatie nodig over Waardebepaling Achteraf (of Pay What You Want)? Klik hier of zoek via mail, telefoon of twitter contact met mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

<span>%d</span> bloggers liken dit: